HOME

Mar 13, 2009

Πράξη Τρίτη

Η αλκοολική αγάπη δεν είναι διστακτική σαν συνάντηση παλιών συμμαθητών στο μετρό, αλλά, είναι πράξη λύτρωσης σαν σεξ εκδίκησης μεταξύ πρώην συντρόφων.

Πράξη Δεύτερη

Η αλκοολική αγάπη στηρίζεται στην εξέγερση του αυθόρμητου και αποσκοπεί στην πολυπόθητη σωτηρία των αμετανόητων ενοχικών.

Mar 10, 2009

Πράξη Πρώτη

Η αλκοολική αγάπη δεν είναι προκατασκευασμένο προιόν ή δείγμα δωρεάν.Είναι αστικό παράσιτο και η μαστουρωμένη εινόνα της ρομαντικής εκσπερμάτισης.

Mar 9, 2009

Ο κύκλος

-Λογικά η Γη γυρίζει.
-Πάντα η Γη γυρίζει.
-Λογικα τα παιδιά γυρίζουν.
-Πάντα τα παιδιά γυρίζουν.
-Λογικά η χαρά γυρίζει.
-Πάντα η χαρά γυρίζει.
-Λογικά το ψέμα γυρίζει.
-Πάντα το ψέμα γυρίζει.
-Λογικά η αγάπη γυρίζει.
-Η αγάπη δε γυρίζει.Η αγάπη μεταβιβάζεται με τα παιδιά, ευωδιάζει με τη χαρά και διαβρώνεται με το ψέμα.

Mar 7, 2009

today's lesson

as of 7/3/2009

1: i can't draw artistically
2: fuck you father
3: kurt cobain is the god of black magic

Mar 6, 2009

Mar 3, 2009

Λόρδοι

Οι Λόρδοι δεν ζούνε πια μόνο στο Μεσαίωνα, σε παραμύθια και σε Βρετανικές βίλες με ψηλούς φράχτες.Ίδρυσαν κόμμα προς συμπαράσταση στην χαμένη τους δόξα και ζητούν την ενίσχυση όλων μας.Πόσο τρομακτικό άραγε φαντάζει να χάνεις την δόξα και την εξουσία σου και το μόνο που σου απομένει να είναι ένας τιτλος.
Και αν αναλογιστείς πόσους τίτλους έχει ο Ολυμπιακός τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.

Πρώην

Σήμερα είδα μια πρώην γκόμενα ενός πρώην φίλου μου με τον πρώην φίλο μιας πρώην γκόμενας μου.
Στο μετρό, να φιλιούνται.
Ο άνεμος δεν μπορεί να μου πεί οσα μου ψέλλισες εσυ.Βλάσφημα και οικτρά τα λόγια σου και τα μάγουλα μου κοκκίνησαν μην και κάποιο απ'αυτά βγεί αληθινό.Μην και το μαγικό αυτό σκάφος μετατραπεί σε νεκροκρέβατο και μνημόσηνα γενούν στη μνήμη μου στις 9 και στις 40 και στους 6 μήνες και στον 1 χρόνο.
Κι ύστερα όλο και σπανιότερα κάποιος θα θυμάται το σκαρί μου και θα αναπολεί το πώς έστρωνα το κρεβάτι μου και πόσο παστρικά διπλωμένα ήταν τα ρούχα μου.Δίπλα σε παλιές φωτογραφίες και νεκρικές σιγές θα ξεχαστώ.Ίσως τότε ο άνεμος μου πει οσα ξέχασες εσυ.